FRIETWAGEN TILBURG

TILBURG | CATERING | FRIETWAGEN | WOKWAGEN | IJSCOWAGEN |

Frietwagen in Tilburg reserveren

Woonachtig in Tilburg en van plan om een feestje of event te organiseren? Wij hebben namelijk de lekkerste en gezelligste mobiele frietkar van het land. Trakteer je gasten onbeperkt op heerlijke frietjes en snacks,  die bij onze Frietwagen te bestellen zijn. Wij beschikken over hypermoderne frietkramen, volgens de gestelde HACCP normen. Over de kwaliteit en de voedselveiligheid hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Door onze hypermoderne frietkamen kunnen wij iedereen extreem snel voorzien van goudbruine, knapperige en Frietjes en overheerlijke snack. Maar naast snel en lekker, vinden wij gezelligheid aan de frietwagen net zo belangrijk. Daarom beschikken onze medewerkers over grote dosis Brabantse gezelligheid. 

 

SPECIALE PRIJZEN VOOR KINDEREN!

Voor kinderen tussen de 3 jaar en 10 jaar oud rekenen wij speciale prijzen. Daarnaast hebben wij speciaal voor scholen en verenigingen diverse arrangementen. Nieuwsgierig?

Een Frietwagen huren op uw feest in Tilburg

Een Frietwagen is zowel voor bedrijven als particulieren te reserveren. Of je nu gaat voor 1 puntzak friet of onbeperkt eten, we hebben voor ieder wat wils. Daarom hebben wij meerder arrangementen waaruit gekozen kan worden. Daarnaast is de keuze uit snacks binnen de onbeperkt arrangementen gigantisch. Dus ben je op zoek naar een gezellige catering oplossing, waarvan je gasten gaan watertanden? Neem dan direct contact met ons op!

REFERENTIES

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.