FRIETWAGEN HUREN IN TILBURG

TILBURG | CATERING | FRIETWAGEN | WOKWAGEN | IJSCOWAGEN |

De beste Frietkar huren in Tilburg

Frietwagen huren in Tilburg is snel geregeld! Woonachtig in Tilburg en van plan om een feestje of event te organiseren? Wij hebben namelijk de lekkerste en gezelligste mobiele frietkar van het land. Trakteer je gasten onbeperkt op heerlijke frietjes en snacks,  die bij onze Frietwagen te bestellen zijn. Wij beschikken over hypermoderne frietkramen, volgens de gestelde HACCP normen. Over de kwaliteit en de voedselveiligheid hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Door onze hypermoderne frietkamen kunnen wij iedereen extreem snel voorzien van goudbruine, knapperige en Frietjes en overheerlijke snack. Maar naast snel en lekker, vinden wij gezelligheid aan de frietwagen net zo belangrijk. Daarom beschikken onze medewerkers over grote dosis Brabantse gezelligheid. 

 

SPECIALE PRIJZEN VOOR KINDEREN!

Voor kinderen tussen de 3 jaar en 10 jaar oud rekenen wij speciale prijzen. Daarnaast hebben wij speciaal voor scholen en verenigingen uit Tilburg en omgeving diverse arrangementen. Nieuwsgierig?

Een Frietwagen huren op uw feest in Tilburg

Een Frietwagen is zowel voor bedrijven als particulieren te reserveren. Of je nu gaat voor 1 puntzak friet of onbeperkt eten, we hebben voor ieder wat wils. Daarom hebben wij meerder arrangementen waaruit gekozen kan worden. Daarnaast is de keuze uit snacks binnen de onbeperkt arrangementen gigantisch. Dus ben je op zoek naar een gezellige catering oplossing, waarvan je gasten gaan watertanden? Neem dan direct contact met ons op!

ZORGELOOS EEN FRIETKAR HUREN IN TILBURG

Bij De Sluis Catering begrijpen we dat het plannen van een evenement stressvol kan zijn. Daarom streven we naar een naadloze en stressvrije ervaring wanneer je een frietwagen bij ons huurt in Tilburg. Vanaf het eerste contact tot het moment van vertrek zorgen we voor een vlotte communicatie, flexibele planning en een professionele uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement terwijl wij voor de catering zorgen.

Frietwagen huren in de buurt van Tilburg?

Klaar om jouw evenement in Tilburg onvergetelijk te maken? Neem vandaag nog contact op met De Sluis Catering en ontdek hoe gemakkelijk en plezierig het is om een frietwagen, frituur, patatkraam of snackwagen te huren. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor een op maat gemaakte cateringervaring die jouw gasten nog lang zullen herinneren. Bereid je voor op een feest van smaken met De Sluis Catering – dé frietwagen specialist in Tilburg en omgeving!

Ons Werkgebied: Heel Nederland en de Randgemeenten van Tilburg

Bij De Sluis Catering streven we ernaar om onze overheerlijke frietwagens, frituren, patatkramen en snackwagens door heel Nederland te laten rijden, inclusief de pittoreske gemeenten rondom Tilburg. Of je nu in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Berkel-Enschot, of een andere omliggende gemeente bent, wij komen graag naar jou toe om je evenement onvergetelijk te maken met onze smaakvolle cateringdiensten.

Frietwagen Huren in Tilburg en Omstreken

Waar je ook bent in Nederland, onze frietwagens zijn klaar om jouw feest, bedrijfsevenement, bruiloft of festival te voorzien van de lekkerste frietjes en snacks. Van de bruisende straten van Amsterdam tot de rustige dorpen van Brabant, De Sluis Catering staat paraat om jouw evenement te verlevendigen met onze mobiele frituurunits.

Een Smakelijke Ervaring voor Elke Locatie

Of je nu een bedrijfsfeest in Rotterdam plant, een familiebijeenkomst in Eindhoven organiseert of een buurtbarbecue in Breda opzet, onze frietwagens zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan elke locatie en elk evenement. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze en professionele cateringervaring, waarbij we ervoor zorgen dat jouw gasten genieten van versgebakken frietjes en heerlijke snacks, waar ze ook zijn.

Neem Contact op voor een Frietwagen op Jouw Locatie

Wil je jouw evenement in Nederland voorzien van een unieke en smakelijke twist? Neem dan vandaag nog contact op met De Sluis Catering en ontdek hoe gemakkelijk het is om een frietwagen, patatkraam, frituur of snackwagen te huren voor jouw speciale gelegenheid. Van Groningen tot Maastricht, van Utrecht tot Den Haag, wij staan voor je klaar om jouw gasten te verwennen met de beste frietjes en snacks die Nederland te bieden heeft.

 

Kaart van Tilburg. Frietwagen huren in Tilburg werkgebied en frietkar met logo

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.